Woord van de Hoofdredactie

Published by De Heraut on

Bedankt!

Door: Aniek Suurmond en Fenne Saalmink

Lieve lezers en redactieleden,

Aan alles komt een eind, zo ook aan het publiceren van de Heraut voor collegejaar 20/21. Dit betekent ook dat helaas wij onze laatste artikel als hoofdredactie schrijven. Niet getreurd, volgend kan je gewoon weer genieten van veel Heraut moois maar dan wellicht in een nieuw jasje. 

Bij dezen een bedankje aan iedereen die op een manier heeft bijgedragen aan de Heraut en ook aan degene die daarom van de vele artikels kon genieten. Het was echt tof om met de redactie te mogen samenwerken en als kers op de taart bestond er veel animo voor de artikelen. We hebben een grote verscheidenheid aan inhoud voorbij zien komen, van een recept voor american pancakes tot een boeiend stuk over performative activism. De quizzes konden natuurlijk niet ontbreken en inmiddels weet iedereen met welke partijleider, bestuurslid en ismus voorzitter zij het best overeen komen.

Aan het begin van het jaar waren wij nogal zoekende betreffende format en inhoud voor de Heraut dit jaar en wij zijn superblij met de feedback die wij onderweg ontvingen. Het uitzoeken van site kostte ongeveer een maand, maar nu zijn wij echt pros. Daarnaast was het bedenken van rubrieken niet makkelijk – een van de hoofdredacteurs was niet eens lid van de Heraut voor dit jaar – maar met een beetje creativiteit is het toch iets leuks geworden. Uiteindelijk is de Heraut een gezonde mix van de Girlz, Buzzfeed en NRC geworden. 

Als ze ons zouden vragen het nog een keer te doen, wijzen wij af, maar mochten we het opnieuw zouden we dat wel doen!

Mega bedankt en hopelijk lees je de Heraut volgend jaar weer!

Categories: Vrije Ruimte