Maak kennis met het 21e Bestuur

Published by De Heraut on

Maak kennis met het 21e Bestuur

22 september 2021

Het jaar is weer begonnen en dat betekent ook een nieuw ismus bestuur. Leer ze hieronder beter kennen!

Voorzitter

Mijn naam is Levy Zeegers en dit jaar ben ik de voorzitter van studievereniging ismus. Met mijn 22 jaar ben ik de oudste van het stel. Hoewel veel mensen na het horen van mijn accent mij ervan proberen te overtuigen dat ik uit Limburg kom, ben ik als Helmonder toch echt een Brabander in hart en nieren. Na enkele jaren rondgelopen te hebben op de universiteit, ben ik inmiddels vierdejaars rechtenstudent en tweedejaars student politicologie.

In mijn vrije tijd ben ik veel met muziek bezig. Naast het luisteren van vooral Amerikaanse hiphop (ik kan niet wachten op het concert van Tyler, the Creator), speel ik zelf piano en een klein beetje gitaar. Wanneer ik echt de tijd heb, sluit ik mijzelf af van de buitenwereld om me te kunnen verliezen in een game (hit me up als ‘The Last of Us’ en ‘Mass Effect’ ook jouw favorieten zijn).

Ik heb er ontzettend veel zin in om mezelf het aankomende jaar in te zetten voor ismus. Hopelijk kunnen we dit jaar eindelijk de lockdowns en quarantaines van ons af schudden. Ik hoop jullie allemaal snel te zien op de ismus kamer en op de activiteiten. Als je met een vraag zit, schroom niet om mij een berichtje te sturen of aan te spreken. Tot snel!

Penningmeester

Mijn naam is Bart Krans en dit jaar heb ik de eer om de rol van penningmeester van het XXIe bestuur van ismus te vervullen. Ik ben 19 jaar en ik zit in mijn tweede jaar van de studie politicologie student. Ik ben geboren en getogen in het prachtige Rotterdam. Na een jaar als actief lid wilde ik graag m’n tijd meer aan ismus besteden en daarom besloot ik mij in te schrijven als algemeen bestuurslid. Nu ik eenmaal bestuurslid ben, hoop ik een mooi jaar neer te zetten. Naast de financiële zaken van de vereniging houd ik ervan om in mijn vrije tijd formule 1 te kijken en te bakken. Voor de rest houd ik van een gezellig drankje met vrienden. Wat niet kan missen in dit politicologische blad, is natuurlijk welk blad mijn favoriet is. Alhoewel ik moet toegeven dat ik de laatste tijd geen geoefend lezer ben, lees ik nog af en toe het NRC.

Dankjewel voor het lezen en ik hoop jullie aankomend jaar te zien.

Groetjesss,

Bart Krans

Secretaris

Mijn naam is Tessa van Weerdhuizen en ik zal volgend jaar de functie van secretaris vervullen. Ik ben behoorlijk wat rond verhuisd, maar in het weekend ga ik nu naar Tiel of Den Haag. Tegenwoordig blijf ik steeds vaker in Nijmegen, want het is hier veel te gezellig. Als 19 jarige ben ik de jongste van het bestuur. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te basketballen en met vrienden af te spreken. Mijn favoriete blad is de Heraut natuurlijk! Je kan er artikelen vinden over de gekste onderwerpen, maar er staan ook altijd onwijs boeiende stukken tussen.

Kusjes,

Tessa

Commissaris Externe Betrekkingen

Hey liefste Ismi,

We zijn alweer toegekomen aan de eerste functie buiten het dagbestuur: de Commissaris Externe Betrekkingen. Ik zal deze functie dit jaar bekleden. Ik houd mij naast de algemene bestuurszaken vooral bezig met de partners van ismus, de membercard-deals en de carrière activiteiten. Dit komt neer op het contact met alle externe partijen waar ismus mee te maken heeft.

Ten eerste heb ik ontzettend veel zin in dit bestuursjaar. Ik ben heel blij dat de huidige omstandigheden ons bestuur en alle Ismi een beetje de ruimte geven om te genieten van het begin van dit collegejaar.

Naast de bestuurstaken heb ik ontzettend veel dingen waar ik van geniet. Zo vaak als kan, probeer ik naar mijn ouderlijk thuis in Rotterdam te gaan. Hier blijf ik mijn lieve familie en vrienden bezoeken. Daarnaast houd ik van theater en zit ik bij de theatervereniging. Ik houd van sporten en maak zo vaak mogelijk gebruik van mijn RU pasje. Ook geniet ik erg van lekkere ontbijtjes, gezellig koken en samen eten met vrienden. Lezen vind ik ook heel leuk en dit doe ik vooral in de vorm van Engelse fictie (wanneer ik hier de tijd voor heb dan). Als ik een favoriet blad zou moeten kiezen, zou dit het NRC zijn. Ik vind de geschreven vorm van de artikelen fijn en de onderwerpen vaak interessant.

Ik heb er héél veel zin in! Tot op de ismus-activiteiten en tot op de kamer

X
Noa van Hamburg

Commissaris Interne Betrekkingen

Dag lieve lezers van de Heraut,

Mijn naam is Myrte Hofstede. Ik ben negentien jaar en woon op kamers in Nijmegen, waar ik erg van geniet. Ik heb een aantal verborgen talenten; zo kan ik mijn onderkin bewegen en kan ik met (bijna) alles een biertje openen.

Bij mijn vrienden sta ik bekend als K3 fan, chef kok en evenementenplanner van de groep. Daarom ben ik ook bij het bestuur van ismus gegaan als commissaris interne betrekkingen. Dit houdt in dat ik de commissies begeleid en verantwoordelijk ben voor de activiteiten die ismus organiseert.

Mijn favoriete blad is het NRC. Ik vind de onderzoeken en artikelen die zij publiceren altijd erg interessant, terwijl het altijd dingen zijn waar ik nog nooit over had nagedacht. Ook heb ik het idee dat ik dan toch nog een beetje de actualiteit volg.

Kus,

Myrte

Categories: Vrije Ruimte